Webshop

Bouw de brug tussen je fysieke winkel en het internet door 24/7 online aanwezig te zijn met een digitale winkelruimte.

Jouw eigen winkel, maar dan digitaal.

Plaats je producten in de online-etalage op een manier die past binnen je visie en huisstijl. Een eigen omgeving versterkt je merkidentiteit en merkbetrokkenheid. Nog een groot pluspunt: je hebt geen fysieke winkelruimte nodig. Start hierdoor sneller je verkoop met lage opstartkosten en bied zelfs producten aan die je niet fysiek op stock hebt. Zonder extra moeite is je aanbod internationaal raadpleegbaar.

Krijg inzichten in je (potentiële) klanten.

Aan de hand van verschillende tools en een pak knowhow werken we een shop-strategie uit die het aankoopgedrag van je bezoekers stimuleert. Vanaf de webshop online staat, kunnen we informatie verzamelen rond het koopgedrag, interesses en demografie van je bezoekers en klanten. Deze analyses zijn cruciaal om verdere optimalisaties uit te voeren. Ook helpen ze je om sterke campagnes, advertenties en andere promoties op te zetten die voor extra omzet kunnen zorgen.

Geavanceerd systeem, simpel in beheer.

Betaal- en facturatieprocedures kunnen geautomatiseerd worden, waardoor je minder tijd zult besteden aan administratieve taken. Het is daarnaast ook mogelijk om je webshop volautomatisch te laten synchroniseren met je voorraadadministratie. En hét beste van allemaal: het beheer hiervan kan thuis vanuit je zetel worden uitgevoerd! Voor een veilige betaling werken we samen met een erkende ‘payment provider’ die het beste aansluit bij je noden. In tegenstelling tot verkopen op grote platformen zoals Bol.com, betaal je hier geen commissie per verkoop.

Cases

Blader gerust eens door onze samenwerkingen en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

C-Keramiek

C-Keramiek

Project bekijken

Haartechnieken Alluris

Haartechnieken Alluris

Project bekijken

Absolut Beach

Absolut Beach

Project bekijken

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid