Cases

website

C-Keramiek

C-Keramiek organiseert creatieve workshops en heeft in het verleden hun eerste website door ons laten maken. Ze waren op zoek naar een eenvoudige en mooie website met een introductie over hen en informatie over hun workshops.
Na verloop van tijd kwam de vraag of we hun reservaties konden automatiseren om zo minder tijd te verliezen aan administratie. Tijdens dit proces heeft deze website ook een volledig nieuw uitstraling gekregen.

Tegeltje

Tegeltje produceert handgemaakte zelliges en importeert ook tegels uit Marokko. Ze zijn actief in de Benelux en zetten ondertussen hun eerste stappen richting een internationale uitbreiding.
Wij creëerden een mooie webomgeving en zorgden ervoor dat groothandelaars en particulieren samples kunnen bestellen via de webshop.

Jägerbar

Tijdens de wintermaanden moet je in deze winterbar zijn voor de leukste après-skifeestjes dankzij halve liters bier en luidkeels losgehen in een authentieke skihut. Jägerbar legt de (ski)lat hoog op vlak van kwalitatief uitgaan in Oudenaarde en omstreken. Das ist wunderbar!
Als vaste marketingpartner zijn wij onder andere verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie, webdesign, sponsoring en event planning.

Haartechnieken Alluris

Alluris uit Wachtebeke biedt allerhande behandelingen aan tegen haarproblemen. Haar klanten zijn onzekere mensen die online op zoek zijn naar een oplossing voor hun uitdunnend haar of kaalheid.
Hiervoor was Els op zoek naar een partij die haar bedrijf prominent online kon weergeven via Google als een betrouwbare partner en expert in het oplossen van haarproblemen. Dit hebben we kunnen oplossen dankzij een sterke website met storytelling en doelgerichte zoekadvertenties.

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid