Cases

grafisch ontwerp

Homate

Als jong en dynamisch team staan ze klaar om uw meest uiteenlopende wensen te vertalen naar de smart home die bij u past. 
De voorbije maanden mochten we nieuwsbrieven voor hen schrijven gericht op hoteluitbaters en architecten. Daarnaast ondersteunen we hen met ontwerp van offline communicatie zoals brochures voor installateurs en particulieren.

Beleef Oudenaarde

Vzw Oudenaarde Winkelstad was op zoek naar een professionele & creatieve partner om hun bij te staan in een herkenbare (promotie)campagne met als doel: de Oudenaardse horeca in de kijker zetten.
Daarmee wouden ze graag de bevolking van de Stad Oudenaarde en omliggende gemeenten bereiken en aanmoedigen om te consumeren in de diverse Oudenaardse etablissementen.

Regi

Iedereen kent Regi als DJ en producer van onder meer de internationale dancegroep “Milk Inc.” en daarnaast is hij ook een icoon binnen de tv-wereld.
We hebben de eer om regelmatig artwork en affiches te mogen verzorgen voor deze topper van formaat!

Tegeltje

Tegeltje produceert handgemaakte zelliges en importeert ook tegels uit Marokko. Ze zijn actief in de Benelux en zetten ondertussen hun eerste stappen richting een internationale uitbreiding.
Wij creëerden een mooie webomgeving en zorgden ervoor dat groothandelaars en particulieren samples kunnen bestellen via de webshop.

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid