Haartechnieken Alluris

Alluris uit Wachtebeke biedt allerhande behandelingen aan tegen haarproblemen. Haar klanten zijn onzekere mensen die online op zoek zijn naar een oplossing voor hun uitdunnend haar of kaalheid.
Hiervoor was Els op zoek naar een partij die haar bedrijf prominent online kon weergeven via Google als een betrouwbare partner en expert in het oplossen van haarproblemen. Dit hebben we kunnen oplossen dankzij een sterke website met storytelling en doelgerichte zoekadvertenties.

We maakten de sprong om een vernieuwde website te lanceren in combinatie met het opbouwen van nieuwe advertenties op Google Ads.

De website is opgebouwd met steeds de bezoeker in het achterhoofd. Zo hebben we een overzicht toegevoegd van haar behaalde resultaten met behulp van voor- en na-foto’s en storytelling. Daarnaast wordt er een duidelijk antwoord geboden op de belangrijkste en meest gestelde vragen.

Door te werken met authentieke foto’s en video’s in combinatie met waardevolle content wordt de kans verhoogd dat een bezoeker contact zal opnemen. Dit komt doordat hij of zij een heel duidelijk beeld krijgt van wie Alluris is, wat ze doen, hoe ze het doen, waarvoor ze staan en wat de behaalde resultaten zijn.

Next up:

Next up:

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid