Online communicatie

Facebook, Instagram, LinkedIn, … iedereen kent ze maar welke bedrijven gebruiken ze op de juiste manier?

Content is King.

Het is belangrijk om vooraf te bepalen welke informatie relevant is voor je volgers: ‘Content is King’. Als tweede pijler is het belangrijk om je doelgroep in kaart te brengen door na te denken over onder andere: leeftijd, regio en persoonlijke interesses.

Stop the scroll.

Communicatie op social media heeft meer slaagkansen wanneer je geloofwaardig overkomt. ‘Stop the scroll’ door kwalitatieve posts met een professioneel (stilstaand of bewegend) beeld en een gerichte boodschap. Ieder bericht heeft namelijk een specifiek doel. Het kan informatief zijn of aanzetten tot actie (registreren, aankopen, contacteren, liken of reageren). Een combinatie van beide is natuurlijk ook perfect mogelijk!

Communicatie werkt in twee richtingen.

Maak je volgers bewust van je product en/of dienst maar zorg ook voor waardevolle interacties. Geef je publiek een stem door eens een vraag te stellen aan hen! Dit zorgt voor interessante ‘insights’ van wat er leeft bij je klanten.

De voordelen van adverteren op sociale media.

Je online-aanwezigheid krijgt een boost, je genereert kwalitatieve websitebezoeken en je communicatie bereikt een pak meer mensen. Door middel van uitgebreide filters kunnen we doelgerichte advertenties plaatsen die specifieke boodschappen tonen aan de juiste personen. Het budget wordt vooraf bepaald om verrassingen te voorkomen.

Bereik jouw klantenbestand via e-mail marketing.

Op basis van een opgebouwd klantenbestand kunnen we aan de slag voor het versturen van marketing e-mails. Deze zorgen voor rechtstreekse communicatie met klanten die je al eens hebt geholpen en die tevreden waren van je producten of diensten. De belangrijkste motivatie hiervoor is om je bedrijf ’top-of-mind’ te houden bij je cliënteel. Een goede nieuwsbrief bevat duidelijke ‘call-to-actions’ die de ontvanger triggert om iets uit te voeren met de inhoud: meer informatie lezen op de website, offerte aanvragen …

Cases

Blader gerust eens door onze samenwerkingen en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Homate

Homate

Project bekijken

Beleef Oudenaarde

Beleef Oudenaarde

Project bekijken

Vande Kerckhove BMW Service

Vande Kerckhove BMW Service

Project bekijken

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid