Cases

Blader gerust eens door onze samenwerkingen en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd. Of ben je eerder op zoek naar een specifieke dienst?

Regi

Iedereen kent Regi als DJ en producer van onder meer de internationale dancegroep “Milk Inc.” en daarnaast is hij ook een icoon binnen de tv-wereld.
We hebben de eer om regelmatig artwork en affiches te mogen verzorgen voor deze topper van formaat!

Tegeltje

Tegeltje produceert handgemaakte zelliges en importeert ook tegels uit Marokko. Ze zijn actief in de Benelux en zetten ondertussen hun eerste stappen richting een internationale uitbreiding.
Wij creëerden een mooie webomgeving en zorgden ervoor dat groothandelaars en particulieren samples kunnen bestellen via de webshop.

Jägerbar

Tijdens de wintermaanden moet je in deze winterbar zijn voor de leukste après-skifeestjes dankzij halve liters bier en luidkeels losgehen in een authentieke skihut. Jägerbar legt de (ski)lat hoog op vlak van kwalitatief uitgaan in Oudenaarde en omstreken. Das ist wunderbar!
Als vaste marketingpartner zijn wij onder andere verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie, webdesign, sponsoring en event planning.

Haartechnieken Alluris

Alluris uit Wachtebeke biedt allerhande behandelingen aan tegen haarproblemen. Haar klanten zijn onzekere mensen die online op zoek zijn naar een oplossing voor hun uitdunnend haar of kaalheid.
Hiervoor was Els op zoek naar een partij die haar bedrijf prominent online kon weergeven via Google als een betrouwbare partner en expert in het oplossen van haarproblemen. Dit hebben we kunnen oplossen dankzij een sterke website met storytelling en doelgerichte zoekadvertenties.

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid