Branding

Om een sterk merk uit te bouwen is het belangrijk dat mensen je merk gemakkelijk kunnen herkennen. In het straatbeeld, op drukwerk, online, op je producten, verpakkingen, kledij, ...

Consistentie, waar je merk ook wordt weergegeven.

We creëeren consistentie door visuele details steeds te herhalen. Dit brengt een gevoel van vertrouwen teweeg bij zowel je huidige als je potentiële klanten. Alle gebruikte details documenteren we in een zogenaamde ‘brand guide’. Dit document is dé leidraad voor consequente online en offline communicatie. De weergave van je logo, lettertypes, lettergroottes, kleuren, vormen, geometrie, patronen, … worden er in vastgelegd. Een brand guide is geen bewerkbare template of werkbestand. Het is een reeks regels waaraan wij en derde partijen ons dienen aan te houden bij de creatie van grafische communicatie. Doorheen de jaren groeit deze stijlgids mee met je onderneming.

Spraakmakende beelden als ambassadeur van je merk.

Wanneer we over een goede basis beschikken (logo & brand guide), zijn we klaar om ijzersterke communicatie te voeren via zowel digitale als traditionele kanalen. Net zoals een logo zijn ook lay-outs heel belangrijk in hoe je als merk naar buitenkomt. Slordige lay-outs laten vaak een negatieve indruk na op mensen. Zij zullen een chaotisch ontwerp dan ook onderbewust associëren met minder kwalitatieve diensten of producten.

Een tastbaar imago, in de vorm van drukwerk.

We kunnen gestructureerde ontwerpen voorzien voor allerlei drukwerk. We begeleiden het volledige proces van ontwerp tot levering. Door de brand guide steevast toe te passen voor elk ontwerp, creëren we een patroon doorheen je visuele communicatie. Dit zorgt ervoor dat je merk herkenbaar wordt weergegeven doorheen je volledige reclamestrategie.

Cases

Blader gerust eens door onze samenwerkingen en ontdek wat we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

Vande Kerckhove BMW Service

Vande Kerckhove BMW Service

Project bekijken

Onze website gebruikt cookies voor een optimale gebruikservaring. Bekijk cookiebeleid